Uden brug af vækkeure var vi alle klar med pakkede tasker til dagens tur ud og snorkle ved Akumal Bay. Inden afhentningen kl. 9 ved hotellets lobby fik vi spist morgenmad og febrilsk løbet rundt for at få håndklæder med til turen dog uden held da hotellet ikke fik friske før, efter vi var kørt. Nå, men skidt med det, for en mindre formue kunne vi låne nogle fra dykkercenteret, så sådanne måtte det bare være. Køreturen derhen gik problemfrit og sikke en beliggenhed. Hold da op en udsigt, meget meget flot. Efter vi havde skiftet til svømmetøj gik turen ned til vandet sammen med 2 andre og en guide. Turen ud med båd tog kun nogle minutter, så iført redningsvest og dykkermaske dumpede vi i vandet fra båden med det store ønske om at se en havskildpadde! Vi skulle følge guiden og efter ca. 10 min. søgen så vi alle vores første havskildpadde, den kom op fra dens opholdssted for at trække luft lige foran Karinas hoved inden den yndefuldt igen dykke ned igen. Vi svømmede videre for at se om vi kunne være heldige at se en mere og YES!! Et par minutter senere kom en større forbi som vi fulgte mens den svømmede ud mod dybere vand indtil vi blev kaldt tilbage af vores guide. Lige inden vi skulle op i båden igen for at blive fragtet ind, støtte vi på en stime af blæksprutter der lå som perle på en snor og kiggede på os. De er fascinerende og ligner små rumskibe. Vel tilbage på land fik vi skiftet og efter et kort stop hos den lokale købmand gik turen så tilbage til hotellet hvor resten af eftermiddagen skulle bruges ved poolen mens sol bragede ned for en skyfri himmel. Ved 5-tiden blev det overskyet og vi trak os tilbage på værelserne for at slappe af og tage bad. I dag har vi bestilt bord på Mashua som skulle være en blanding af Japansk og Peruvian madlavning (meget spændende). Menukortet var ikke det helt spændende men vi bestilte 3 retter hver. Første ret var Dim Sum som er indbagt friturestegt kød i jordbærsauce…….hmmmm sjov sammensætning men det smagte godt. Anden ret var nudler med svinkød og en dejlig kraftfuld suppe som også var god. Hovedretten var den møreste bøf med kartoffelkrokant og forskellige saucer til, mums den var god. Og som om vi ikke var mætte nu, kom han med dessertkortet (Neline fik sin helt egen 3 rettes veganske menu. De er meget søde og hjælpsomme. Der er 4 forskellige desserter at vælge imellem og vi bestiller en af hver, plus en ekstra så vi kan smage lidt af det hele. Så gik turen hjem igen i de berømte golfvogne og under dynerne. Sikke en dag med flere minder.